Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 3 camere Craiova

104 m2, 1/7, an constructie: 1980

73.500 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,001 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanzare apartament 3 camere Craiova

Propunem spre vanzare un apartament de 3 camere situat in Craiova, Calea Bucuresti, zona centrala, la etajul 1/7, al unui bloc construit in 1980. Apartamentul are suptafata totala de 103,47mp, din care doua balcoane in suprafata totala de 27.35mp, decomandat, acesta beneficiaza de doua grupuri sanitare.

Finsajele interioare constau in: usi interioare din lemn, pardoseala din gresie hol, bucatarie si baie, parchet laminat in camere,blocul beneficiaza de toate utilitatile urbane, apartamentul se incalzeste cu centrala de apartament.

Apartamentul este spatios, finisajele sunt de calitate buna, starea tehnica a apartamentului este buna.

Pret: 98.000euro

Detalii imobil Vanzare apartament 3 camere Craiova

Camere 3
Strada Calea Bucuresti
Suprafata 104 m2
Etaj 1/7
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1980
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..