Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar vind 3 camere, 24, termopan, balcon mare, zona buna, neg

68 m2, 2/4, an constructie: 1970

50.500 €

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2016
Rata credit de la 1,376 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Tel. contact: 0722 284384. Apartament 3 camere, semidecomandat, spatios-68 m2-, luminos, vedere pe doua fatade, etaj 2/4, zona complex Dacia, agentie CEC, gradinita (bloc J), imbunatatiri-termopan, usa fier, balcon inchis, copertina.  Bine intretinut, ventilatie si termostatare naturala placuta, repartitoare, bloc izolat termic, interfon. Zona linistita, curata, cu mijloace de transport in comun, la 5’ de centrele comerciale (Lidl, Profi), statie taxi, piata, 2 gradinite, 3 scoli, 2 licee, spitalul militar, cabinete medicale, farmacii, acces rapid inspre Banie, Ford.

Detalii imobil Proprietar vind 3 camere, 24, termopan, balcon mare, zona buna, neg

Camere 3
Strada Vantului
Suprafata 68 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Proprietar vind 3 camere, 24, termopan, balcon mare, zona buna, neg

Vanzare apartament 3 camere Piata Garii Craiova
46.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..