Acest anunt nu mai este activ

Bloc in executie Craiova

1676 m2, P+2E+M, an constructie: 2016

650.000 €

Ultima actualizare: 26 Septembrie 2016

Se vinde imobil in curs de executie cu regim de inaltime P+2E+M cu destinatie rezidentiala, in orasul Craiova strada Toporasi nr.3 judet Dolj. Suprafata de teren este de 1191,3 mp, suprafata construita la sol  de 473.4 mp iar suprafata construita desfasurata este de 1676,55 mp.

Imobilul este impartit in 2 scari avand un total de 22 de apartamente dupa urmatoarea structura:

Parter – 4 ap de 2 camere si 2 ap de 3 camere

Etaj 1 – 8 ap de 2 camere

Etaj 2 – 8 ap de 2 camere cu intindere si la podul mansardat.

In proiect sunt prevazute si 22 de locuri de parcare.

Alimentarea cu apa, energie si canalizarea se vor face prin racordarea la reteaua publica, iar incalzirea va fi asigurata prin centrale termice proprii. 

Stadiul actual de realizare este de aprox 60-65%.

 

Imobilul este amplasat semicentral aflandu-se la nici 100 metri de artera principala a orasului, cu vecinatati formate din imobile atat cu destinatie locativa cat si comerciala/ birouri, ce face atractiva aceasta investitie.

 In imediata apropiere se regasesc mijloace de transport in comun, numeroase unitati comerciale, unitati de invatamant si medicale.   

Detalii imobil

Incaperi 22
Strada Toporasi
Suprafata 1676 m2
Structura P+2E+M
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 22
An constructie 2016

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..