Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietate deosebită .Vilă, Spaiu comercial, 2 garaje, 2322 m ter

350 m2, P+ M, an constructie: 2003

380.000 €

Ultima actualizare: 5 Noiembrie 2016
Rata credit de la 10,344 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanzare casa 6 camere Bariera Valcii Craiova350 m2, P+E, an constructie: 2003

380.000 € TVA inclus


Adauga la anunturi favoriteRata credit de la 8,032 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: creditul Prima Casa se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont BCR.PrevNext


Proprietatea consta din: o vila construita in 2003 cu toate dotarile si utilitatile, moderna, comfortabila si primitoare, P+ E mansardat. Are 4 dormitoare, 1 living, 1 birou, 2 bai mari, bucatarie spatioasa, debara, beci spatios cu acces direct din casa. Lipite de casa, cu intrari separate, se afla 1 camera speciala pentru centrala si o alta cu posibilitati multiple de utilizare (tenis de masa, depozitare flori, sala fitness, etc...). 

Pe acelasi teren se mai afla o casa P+E, construita in 2005 cu destinatia salon cosmetica -coafura, moderna si dotata cu toate utilitatile precum și cu aer condiționat. Poate fi folosita ca spatiu comercial, birouri, cabinet, farmacie, etc.

In continuare, proprietatea include si doua garaje spatioase si amenajate si ca ateliere. Pot fi de asemenea inchiriate.

Deschiderea la stada este de 14 m iar suprafata totala a terenului este de 2322 mp.

Vila destinata locuintei este inconjurata de o gradina superba cu multe flori si diverși pomi fructiferi (cireși, meri, pruni, peri, nuci, gutui, corcoduși), viță de vie. Distanța la care este situată casa față de stradă conferă multa liniste.

DETALII IMOBIL CASA 6 CAMERE BARIERA VALCII CRAIOVACamere6StradaBariera VilciiSuprafata350 m2StructuraP+EBai2Suprafata teren2322 m2Deschidere14Amprenta la sol350m2MansardaDAPivnitaDACentrala termicagazMaterialBCAStare proprietatebunăAn constructie2003CompartimentaredecomandatUtilitatiapa, gaze, electricitateImbunatatirigresie, faianta, parchet, tamplarie termopanSoseaasfaltCanalizareCanalParcareprivataPOZITIONARE PE HARTASTREET VIEWMap data ©2016 GoogleTerms of UseMapSatellite

Strada principala, foarte aproape de gara,  la 2km de centrul orasului, la aprox. 300 m de scoala nr. 14.

Detalii imobil Proprietate deosebită .Vilă, Spaiu comercial, 2 garaje, 2322 m ter

Camere 6
Strada Bariera Vîlcii
Suprafata 350 m2
Structura P+ M
Bai 2
Suprafata teren 2322 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2003
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Proprietate deosebită .Vilă, Spaiu comercial, 2 garaje, 2322 m ter

Vanzare casa 4 camere Bariera Valcii Craiova
96.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..