Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

CASĂ NOUĂ (Craiova zonă centrală) - AVANTAJOS!

404 m2, S+P+E+M, an constructie: 2013

180.000 €

Ultima actualizare: 14 Decembrie 2015
Rata credit de la 4,900 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

CASĂ NOUĂ (2013), Craiova – zonă centrală, S+P+E+M (110 mp/nivel + 22 mp subsol), 3 dormitoare, 2 living-uri, 2 băi, mansardă.  Casa este locuibilă. (centrală termică, tâmplărie termopan, gresie, faianță, obiecte sanitare băi)Suprafață teren: 330 mp.
Deschidere la strada 11 ml.Anexă: garaj (2 mașini) + mansardă (centrală termică proprie, mansarda este amenajată pentru birouri).Total suprafață construită utilă: 404 mp.Spațiu depozitare: 17 mp.PREȚ AVANTAJOS: 180.000 EUR. NEGOCIABIL. Tel.: 0768 19 37 32.

Detalii imobil CASĂ NOUĂ (Craiova zonă centrală) - AVANTAJOS!

Camere 5
Strada Eroilor
Suprafata 404 m2
Structura S+P+E+M
Bai 2
Suprafata teren 330 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2013
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..