Acest anunt nu mai este activ

CASA NOUA (Craiova-Zona Centrala) AVANTAJOS!

404 m2, S+P+E+M, an constructie: 2013

1 €

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2015
Rata credit de la 0 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

CASĂ NOUĂ (2013), Craiova – zonă centrală, S+P+E+M (110 mp/nivel + 22 mp subsol), 3 dormitoare, 2 living-uri, 2 băi, mansardă.  Casa este locuibilă. (centrală termică, tâmplărie termopan, gresie, faianță, obiecte sanitare băi)

Suprafață teren: 330 mp.
Deschidere la strada 11 ml.Anexă: garaj (2 mașini) + mansardă (centrală termică proprie, mansarda este amenajată pentru birouri).Total suprafață construită utilă: 404 mp.Spațiu depozitare: 17 mp.

PREȚ AVANTAJOS, NEGOCIABIL. Tel.: 0768 19 37 32

Detalii imobil CASA NOUA (Craiova-Zona Centrala) AVANTAJOS!

Camere 5
Strada Eroilor
Suprafata 404 m2
Structura S+P+E+M
Bai 2
Suprafata teren 330 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2013
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..