Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere Craiovita Noua Craiova

56 m2, 4/4, an constructie: 1981

35,000 € (negociabil) TVA inclus

Rata credit de la 583 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: creditul Prima Casa se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont BCR.
vanzare apartament 2 camere Craiovita Noua Craiova vanzare apartament 2 camere Craiovita Noua Craiova - image 1 vanzare apartament 2 camere Craiovita Noua Craiova - image 2 vanzare apartament 2 camere Craiovita Noua Craiova - image 3 vanzare apartament 2 camere Craiovita Noua Craiova - image 4
vanzare apartament 2 camere Craiovita Noua Craiova - image 5 vanzare apartament 2 camere Craiovita Noua Craiova - image 6

Apartament 2 camere decomandate cu vedere stradala, balcon inchis cu cornier, apometre, usa metalica, gresie, faianta, cablu, internet, telefon, spalatorie-uscatorie vis-avis de apartament, acoperis din tabla, usi interioare din lemn, aerisire direct spre exterior la baie, calorifere din fonta.


Detalii imobil apartament 2 camere Craiovita Noua Craiova

Pret/m2 625 €
Camere 2
Strada Str. Elena Farago
Suprafata 56 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
An renovare 2009
Material Beton, BCA
Stare proprietate renovata
An constructie 1981
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Parcare privata

Apartamentul este situat la 2 min de Scoala 33 si la 3 min de Scoala 34, la 3 min de Piata Craiovita iar la 5 min se afla Gradinita cu program prelungit si un loc de joaca pentru copii.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-15665
Anuntul: Vanzare apartament 2 camere Craiovita Noua Craiova
Introdus la data de: 2 Decembrie 2009
Verificat ultima data: 25 Martie 2010
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 13.018 anunturi imobiliare de la particulari
  • 22.525 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..