Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere Craiovita Noua Craiova

56 m2, 4/4, an constructie: 1981

35.000 € (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 25 Martie 2010
Rata credit de la 912 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere decomandate cu vedere stradala, balcon inchis cu cornier, apometre, usa metalica, gresie, faianta, cablu, internet, telefon, spalatorie-uscatorie vis-avis de apartament, acoperis din tabla, usi interioare din lemn, aerisire direct spre exterior la baie, calorifere din fonta.

Detalii imobil apartament 2 camere Craiovita Noua Craiova

Pret/m2 625,00 €
Camere 2
Strada Str. Elena Farago
Suprafata 56 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
An renovare 2009
Material Beton, BCA
Stare proprietate renovata
An constructie 1981
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Parcare privata

Apartamentul este situat la 2 min de Scoala 33 si la 3 min de Scoala 34, la 3 min de Piata Craiovita iar la 5 min se afla Gradinita cu program prelungit si un loc de joaca pentru copii.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..