Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 3 camere Rovine Craiova

70 m2, Spatiu Comercial/8, an constructie: 1986

73.000 € (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 29 Iunie 2011
Rata credit de la 1,901 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere decomandate, situat la parter, cu vad comercial bun, cu 2 intrari separate, cu vedere bilaterala, cu balcon inchis in termopan, apometre,usa metalica model deosebit, parchet laminat, gresie si faianta de calitate deosebita, arcade, spoturi, cablu, internet, telefon, instalatiile sanitare renovate, boxa la subsol (~6x5m). Apartamentul poate fi transformat in spatiu comercial, in locuinta cu amplasament deosebit sau in birou si locuinta (se poate partaja foarte usor).

Detalii imobil apartament 3 camere Rovine Craiova

Pret/m2 1.042,86 €
Camere 3
Strada Str. Nicolae Iorga
Suprafata 70 m2
Etaj Spatiu Comercial/8
Bai 2
Terase, balcoane 1
An renovare 2004
Stare proprietate renovata
An constructie 1986
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Variante schimb

Apartamentul poate face obiectul unui schimb cu alte spatii comerciale, terenuri, etc.

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Apartamentul este situat in zona cu vad comercial, vis-a-vis de zona Posta Rovine, la numai 2 minute cu auto de Gara Craiova, in zona sunt agentii bancare (BCR, BRD, Transilvania, CEC Bank, etc), farmacii, magazine generale, magazine alimentare, etc. Apartamentul, la intrarea directa are in fata un spatiu verde generos, situat la intersectia a doua strazi dens circulate.

Se vinde ca spatiu comercial cu intrare direct din strada

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..