Agentii recomandate

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament, 2 camere

Vanzare apartament 2 camere Brazda lui Novac Craiova

70 m2, P/4, an constructie: 2008

70000 €

TVA inclus

Rata credit de la 1249 Lei / luna. - Click aici!

Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare : creditul Casa Mea se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont BCR.

Contacteaza proprietarul

Imobilul este construit din cadre din betan armat cu zidarie din BCA, izolatie exterioara din polistiren expandat de 5 cm, tencuiala exterioara decorativa, acoperis din tigla metalica Lindab, casa scarii spatioasa cu gresie pentru trafic intens si balustrada metalica, interfon, retea de cablu RDS. Gazele naturale, apa rece si curentul electric contorizate individual. Imobilul este compus din : garsoniere fara balcon, garsoniere cu balcon si apartamente cu 2 camere, au termopan cu PVC, usi de interior din MDF Amsali Italia, centrala termica, aer conditionat, usa metalica iar gresia, faianta, tamplaria de interior si zugraveala sunt in culori si nuate la cererea cumparatorilor. Garsoniera fara balcon are 52 mp, garsoniera cu balcon 47,5 mp si 52 mp, apartament 2 camere poate avea 71 mp, 76 mp, 78 mp si 79 mp. De asemenea, contracost pot fi cumparate garaje, aflate la demisol, astfel: garaj simplu 24, 5mp si 28 mp, garaj dublu de la 46 mp pana la 51 mp si un depozit de 46 mp. La garaj usile sunt automate.

Modalitati de plata

Avans + rate direct de la constructor, fara dobanda, timp de maxim 36 luni 

Descrierea parcarii

Garaj contracost la demisolul imobilului

 

Detalii imobil

Pret/m2 1000 €
Camere 2
Strada Str. Lamaitei 19 bis
Suprafata 70 m2
Etaj P/4
Bai 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate noua
An constructie 2008
Anul finalizarii constructiei 2009
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare garaj

Fotografii


Vezi toate fotografiile

Pozitionare pe harta

Imobilul se afla pe strada Lamaitei, langa Piata Agroalimentara Brazda lui Novac la 3 minute de mers cu auto pana la gara si 5 min pana in zona centrala. 

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-13787
Introdus la data de: 18 Iunie 2009
Verificat ultima data: 27 Iunie 2011
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi unice fara duplicate

  • 9.811 anunturi de la particulari
  • 16.076 anunturi de la agentii recomandate
Oferta pentru ANSAMBLURI rezidențiale
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..