Acest anunt nu mai este activ

Vanzare teren

Zona Costinesti, Constanta vezi harta

20.000 € (43,57 € / m2) + TVA

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 387937

* campuri obligatorii

Teren intravilan in suprafata de 459 mp, situat in Costinesti. Accesul se face din strada Garii, printr-o alee de servitute de aprox. 4 m, terenul fiind in forma de L. In zona se afla locuinte individuale, pensiuni, spatii comerciale.
Limitarea răspunderii:
Eurobank Property Services, clienţii şi mandatarii comuni ai acesteia comunică următoarele: (i) Aceste date nu fac parte dintr-o ofertă sau un contract şi nu vor fi considerate declaraţii sau fapte. (ii) Nicio persoană angajată de către mandatar (i) nu are autoritatea de a face demersuri sau de a oferi garanţii în legătură cu această proprietate. (iii) Suprafeţele, măsurătorile sau distanţele indicate sunt aproximative. Exceptând cazul când se specifică altfel, chiriile sau cheltuielile specificate nu includ TVA sau impozitul respectiv (iv) Descrierile proprietăţii nu pot fi utilizate pentru a sugera că aceasta se află în stare bună, că are tot conţinutul necesar, nu prezintă contaminări sau că serviciile şi facilităţile funcţionează. Li se recomandă părţilor interesate să deruleze propriile investigaţii.


Detalii imobil teren

Pret/m2 43,57 €
Suprafata 459 m2
Sosea pavat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..