Vanzare casa 3 camere

Zona Palas, Constanta vezi harta

31.000 €

Ultima actualizare: 18 August 2017
Rata credit de la 571 Lei / luna. - Click aici!
Calculul este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteza de calcul: credit imobiliar La Casa Mea de la BRD (se acorda numai pentru domicilierea veniturilor) in lei pe max. 30 ani, dobanda variabila 2,25% + ROBOR la 3 luni, avans minim 15%. Detalii aici!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 393698

* campuri obligatorii

Este oferita spre vanzare o casa tip P in Constanta, pe str. Ion Ghiculescu. Proprietatea dispune de o suprafata utila desfasurata de 92 mp, pe un teren in suprafata totala de 242 mp. Vila a fost finalizata in 1985.Limitarea răspunderii:
Eurobank Property Services, clienţii şi mandatarii comuni ai acesteia comunică următoarele: (i) Aceste date nu fac parte dintr-o ofertă sau un contract şi nu vor fi considerate declaraţii sau fapte. (ii) Nicio persoană angajată de către mandatar (i) nu are autoritatea de a face demersuri sau de a oferi garanţii în legătură cu această proprietate. (iii) Suprafeţele, măsurătorile sau distanţele indicate sunt aproximative. Exceptând cazul când se specifică altfel, chiriile sau cheltuielile specificate nu includ TVA sau impozitul respectiv (iv) Descrierile proprietăţii nu pot fi utilizate pentru a sugera că aceasta se află în stare bună, că are tot conţinutul necesar, nu prezintă contaminări sau că serviciile şi facilităţile funcţionează. Li se recomandă părţilor interesate să deruleze propriile investigaţii.


Detalii imobil casa 3 camere

Pret/m2 336,96 €
Camere 3
Suprafata 92 m2
Structura P
Bai 1
Suprafata teren 242 m2
Deschidere 15
An constructie 1985
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Andrei Grecu

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 18 Ianuarie 2017

Vechime: informatie in curs de actualizare

Eurobank Property Services

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Septembrie 2016
  • Vechime: un an, 8 luni
  • Numar agenti: 13
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Bucuresti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..