Anunturi asemanatoare:

Casa
Corbu
36.000 €

Acest anunt nu mai este activ

Vanzare casa 3 camere

Zona Palas, Constanta vezi harta

31.000 €

Rata credit de la 801 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 393698

* campuri obligatorii

Este oferita spre vanzare o casa tip P in Constanta, pe str. Ion Ghiculescu. Proprietatea dispune de o suprafata utila desfasurata de 92 mp, pe un teren in suprafata totala de 242 mp. Vila a fost finalizata in 1985.Limitarea răspunderii:
Eurobank Property Services, clienţii şi mandatarii comuni ai acesteia comunică următoarele: (i) Aceste date nu fac parte dintr-o ofertă sau un contract şi nu vor fi considerate declaraţii sau fapte. (ii) Nicio persoană angajată de către mandatar (i) nu are autoritatea de a face demersuri sau de a oferi garanţii în legătură cu această proprietate. (iii) Suprafeţele, măsurătorile sau distanţele indicate sunt aproximative. Exceptând cazul când se specifică altfel, chiriile sau cheltuielile specificate nu includ TVA sau impozitul respectiv (iv) Descrierile proprietăţii nu pot fi utilizate pentru a sugera că aceasta se află în stare bună, că are tot conţinutul necesar, nu prezintă contaminări sau că serviciile şi facilităţile funcţionează. Li se recomandă părţilor interesate să deruleze propriile investigaţii.


Detalii imobil casa 3 camere

Pret/m2 336,96 €
Camere 3
Suprafata 92 m2
Structura P
Bai 1
Suprafata teren 242 m2
Deschidere 15
An constructie 1985
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Anunturi imobiliare asemanatoare Vanzare casa:

Vanzare casa 3 camere Corbu Constanta
Vanzare casa 3 camere Corbu Constanta
36.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..