Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunturi asemanatoare:

Apartament
Tomis Nord
112.500 €

Acest anunt nu mai este activ

CAPITOL - Apartament deosebit cu 4 camere situat pe B-dul Tomis.

Zona Capitol, Constanta vezi harta

138.000 €

Rata credit de la 3,797 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 707321

* campuri obligatorii

Va prezentam un apartament situat pe B-dul. Tomis in zona Capitol, compus din 4 camere, 2 bai si 2 balcoane, cu o suprafata totala de 113,10 mp, situat la etajul 2/3 cu vedere stradala. Interiorul este confortabil si primitor, complet imbunatatit, cu totul nou, cu instalatii sanitare si electrice complet schimbate dupa normele occidentale. O locuinta modernizata integral si gata de mutat, nelocuita, disponibila imediat, ideala pentru locuit sau birouri..


Detalii imobil CAPITOL - Apartament deosebit cu 4 camere situat pe B-dul Tomis.

Comision 2%
Camere 4
Suprafata 113 m2
Etaj 2/3
Bai 2
Terase, balcoane 2
An renovare 2019
Material Caramida
An constructie 1940
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan

Anunturi imobiliare asemanatoare CAPITOL - Apartament deosebit cu 4 camere situat pe B-dul Tomis.:

Vanzare apartament 3 camere
Vanzare apartament 3 camere
112.500 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..