Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere

Zona Poarta 6, Constanta vezi harta

24.000 €

Rata credit de la 660 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

(E2 COD 72374) Poarta 6 -  Apartament 2 camere, decomadat, suprafata 46 mp,etaj 5/5( mansarda) imbunatatiri de actualitate, totul nou, se da la cheie,  izolatie exterioara. Pretul este de 24.000 Euro. Dispune de toate actele necesare instrainarii.In apropiere se afla supermarket, scoala, gradinita, statie de autobuz, piata, statie maxi-taxi.Mai multe detalii si oferte pe : www.prima-casa-intermed.ro Pentru mai multe detalii despre oferta,cat si despre alte oferte asemanatoare va rugam sa contactati consilierul nostru in vanzari  Tel: 0726.581.132 ;  0761.890.601; 0747.598.975; 0733.165.730.


Detalii imobil apartament 2 camere

Comision 2%
Camere 2
Suprafata 46 m2
Etaj 5/5
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 2006
Compartimentare decomandat
Incalzire Fara incalzire
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..