Vanzare casa 3 camere Lumina Constanta

160 m2, P+1, an constructie: 2005

100.000 € (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2014
Rata credit de la 2,603 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobilul este disponibil pentru mutare imediata, acesta are vedere mixta cu balcon deschis si terase in fata(acoperita) si spatele casei. Dotarile imobilului cuprind: apometre, usa pvc la intrare, gresie si faianta, parchet laminat, tavan fals, arcade, spoturi, televiziune prin satelit(HD) si internet,dotata cu doua centrale termice (centrala si pe gaz si pe combustibil solid ), canalizare.Imobilul este izolat cu polistiren de 10 in totalitate si tencuit cu tencuiala decorativa, plafoanele sunt izolate cu polistiren si vata minerala aluminizata. Parcare Privata (2 locuri). Gradina pomi fructiferi (250 mp). Casa se vinde complet mobilata si utilata.

Detalii imobil casa 3 camere Lumina Constanta

Pret/m2 625,00 €
Camere 3
Strada Str. Campului
Suprafata 160 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 500 m2
Deschidere 7
Amprenta la sol 90m2
Centrala termica gaz, lemne
Material BCA
Stare proprietate noua
An constructie 2005
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea pietris
Canalizare Fosa septica
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Situat intr-o zona linistita, la cateva minute de soseaua nationala, casa are in apropiere magazine alimentare, scoala, gradinita, Primaria, Sediul Politiei, Farmacie, supermarketele Plus, Penny si Carefour la 10 minute de mers cu masina.Mijloace de transport in comun: maxi taxi.

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..