Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Vanzare casa 3 camere Lumina Constanta

160 m2, P+1, an constructie: 2005

100,000 € (negociabil) TVA inclus

Rata credit de la 2,323 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: Creditul pentru Locuinta se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont OTP Bank.
vanzare casa 3 camere Lumina Constanta vanzare casa 3 camere Lumina Constanta - image 1 vanzare casa 3 camere Lumina Constanta - image 2 vanzare casa 3 camere Lumina Constanta - image 3 vanzare casa 3 camere Lumina Constanta - image 4
vanzare casa 3 camere Lumina Constanta - image 5 vanzare casa 3 camere Lumina Constanta - image 6 vanzare casa 3 camere Lumina Constanta - image 7 vanzare casa 3 camere Lumina Constanta - image 8 vanzare casa 3 camere Lumina Constanta - image 9
Vezi toate fotografiile

Imobilul este disponibil pentru mutare imediata, acesta are vedere mixta cu balcon deschis si terase in fata(acoperita) si spatele casei. Dotarile imobilului cuprind: apometre, usa pvc la intrare, gresie si faianta, parchet laminat, tavan fals, arcade, spoturi, televiziune prin satelit(HD) si internet,dotata cu doua centrale termice (centrala si pe gaz si pe combustibil solid ), canalizare.Imobilul este izolat cu polistiren de 10 in totalitate si tencuit cu tencuiala decorativa, plafoanele sunt izolate cu polistiren si vata minerala aluminizata. Parcare Privata (2 locuri). Gradina pomi fructiferi (250 mp). Casa se vinde complet mobilata si utilata.


Detalii imobil casa 3 camere Lumina Constanta

Pret/m2 625 €
Camere 3
Strada Str. Campului
Suprafata 160 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 500 m2
Deschidere 7
Amprenta la sol 90m2
Centrala termica gaz, lemne
Material BCA
Stare proprietate noua
An constructie 2005
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea pietris
Canalizare Fosa septica
Parcare privata

Pozitionare pe harta

Situat intr-o zona linistita, la cateva minute de soseaua nationala, casa are in apropiere magazine alimentare, scoala, gradinita, Primaria, Sediul Politiei, Farmacie, supermarketele Plus, Penny si Carefour la 10 minute de mers cu masina.Mijloace de transport in comun: maxi taxi.

Contact proprietar

ID anunt: MDC-5910
Anuntul: Vanzare casa 3 camere Lumina Constanta
Introdus la data de: 19 Noiembrie 2008
Verificat ultima data: 19 Septembrie 2014
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 13.010 anunturi imobiliare de la particulari
  • 22.455 anunturi imobiliare de la agentii

Contacteaza proprietarul prin email

Contacteaza proprietarul telefonic

Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..