Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

BOREAL PLUS, Casa duplex P+E, 4 camere

148 m2, P+1, an constructie: 2020

292.092 €

Ultima actualizare: 23 Aprilie 2020
Rata credit de la 7,950 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Intr-o locatie excelenta, ferita de zgomotul orasului, ofer spre vanzare o casa tip duplex, confortabila, cu finisaje Premium, 4 camere si o suprafata construita desfasurata de 148,40 mp, cu un teren in suprafata de 420 mp, zidarie din caramida, termosistem Polistiren expandat EPS80  10 cm , tencuiala decorativa  silicatica-siliconica 1,5 mm - Fatada Parter: tencuiala decorativa cu aspect de travertin  Caparol PALAZZO 55 - culoare bej ), la etaj:  tencuiala structurata normala, Caparol PALAZZO 55  - culoare alb, tamplarie din profile pvc armate, pentacamerale, cu geam termoizolant LOW-E(4-16-4), cu coeficient de emisie < 0,2, usi interioare PINUM, marmura in bai si bucatarie, granit pe casa scarii, centrala termica in condensatie, incalzire/acm 26 kw (50-30 grd C), incalzire in pardoseala.

Detalii imobil BOREAL PLUS, Casa duplex P+E, 4 camere

Camere 4
Strada Frankfurt
Suprafata 148 m2
Structura P+1
Bai 3
Suprafata teren 320 m2
Amprenta la sol 75m2
Centrala termica electrica
Material BCA
Stare proprietate in constructie
An constructie 2020
Compartimentare decomandat
Utilitati gaze, electricitate
Imbunatatiri parchet, tamplarie termopan
Canalizare Canal

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..