2cam,dec.blocBCA,balcon,gaze,boxa,izolat,balcon palier,insorit

51.9 m2, 2/4, an constructie: 1986

72.500 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,974 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Bolc stradal, incalzire gaze,2cam.decomandat,termopane,orientat la soare( est),intrare in scara vest.  Se vinde mibilat ,utilat;argaz cu hota,combina frigorifica,masini de spalat;rufe,vase,uscator electric de rufe, aparat de aer conditionat, interfon, weirles.
   Covoare,perdele,vsela,tacamuri,fier,scandura de calcat, scara pt accesul la spatiile superioare de depozitare.
  Pe palier este un balcon luminator cu functie de uscator.  Instalatia de alimentare a centralei este din cupru.   Toata instalatia de alimentare si scurgere au fost inoite de curand. Pentru cumparaturile zilnice ,tot parterul blocului este ocupat de magazine.
 Scoala la 15min,de mers pe jos.  Taxiuri in fata blocului. Statie autobus la 600m.  Vecini civilizati!Apartamentul este inchiriat cu 1500lei se poate prelua contractul sau se elibereaza imediat. Pretul este usor negociabil.

 

Detalii imobil 2cam,dec.blocBCA,balcon,gaze,boxa,izolat,balcon palier,insorit

Camere 2
Strada Soveja nr 77
Suprafata 51.9 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1986
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..