Anunturi asemanatoare:

Apartament
Tomis Nord
50.000 €

Acest anunt nu mai este activ

Particular vand apartament 2 camere Poarta 6

50 m2, P/4, an constructie: 1986

52.500 €

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2019
Rata credit de la 1,430 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 2 camere Constanta la parter cu gaze centrala noua instalata in luna august, parchet, gresie, faianta, termopan, sistem de supraveghere video, alarma, usa metalica, usi schimbate, instalatie electrica schimbata in totalitate, bransament electric schimbat, izolatie exterioara de 10cm, sapa cu izolatie cu extrudat de 3cm in tot apartamentul,instalatii snitare schimbate, 2 aere conditionate inverter LDK, boiler electric pentru situatii de urgenta in baie care poate asigura apa calda si la bucatarie. Apartamentul se vinde nemobilat . Actele sunt la zi fara probleme.

Detalii imobil Particular vand apartament 2 camere Poarta 6

Camere 2
Strada Lirei
Suprafata 50 m2
Etaj P/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1986
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunturi imobiliare asemanatoare: Particular vand apartament 2 camere Poarta 6

Vanzare apartament 2 camere
50.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..