Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere

53 m2, casa, an constructie: 1982

55.000 €

Ultima actualizare: 9 Iunie 2019
Rata credit de la 1,497 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Persoana fizica, vand apartament 2 camere, zona Inel 1. ( Eden)

 Este situat la parter, intr-un bloc cu 4 etaje.(  Sunt doar 2 apartamente pe etaj). Blocul a fost  construit in anul 1982( structura rezistenta beton) . Apartamentul este unul calduros iarna su racoros vara. Perimite acceesul luminii naturale. Suprafata 52,35 mp + teren aferent 15 mp ( mentionati in contract)

Apartamentul prezinta imbunatatiri precum: scurgere separata, usa metalica, aer conditionat, sistem electric nou,parchet, gresie, termopane, interfon; este izolat si se vinde partial mobilat.

Vedere bilaterala, cu 2 curti amenajate, gaze in curs.

Posibila constructie de balcon ( autorizatie platita si finalizata in mai 2019).

Are ca proximitati urmatoarele :parc ,scoli, gradinite , supermarketuri, piata. Acces facil la mijloacele de transport in comun. 

Nu se accepta prima casa.

Detalii imobil Apartament 2 camere

Camere 2
Strada Soveja
Suprafata 53 m2
Etaj casa
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1982
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..