Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ultracentral casa-vila, 10 camere, de vanzare

360 m2, S+P+1+2, an constructie: 1998

230.000 €

Ultima actualizare: 2 Octombrie 2019
Rata credit de la 6,262 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ideal pentru firma (parter-intrare separată) și locuit (et. I + II). 
Casa construita 1998, se afla pe un teren de 96 mp, are suprafata utila de 360 mp si front stradal de 9x10 metrii, fiind pe colt. Este de tipul S+P+2, are 2 intrari, iar in ceea ce priveste compartimentarea, are 10 camere si 3 grupuri sanitare (câte unul pe nivel). Este construita din BCA, iar acoperisul este partial tigla si partial planseu. A fost recent izolata exterior (2012) cu materiale de calitate, iar acoperisul a fost schimbat in totalitate pentru a fi inlocuit cu tigla de calitate. Incalzirea se face prin reteaua de termoficare, punctul termic find la doua strazi distanta. Garaj la parter. ( ! 543,48 EUR / mp)
Aproape de Tomis Mall, Școala Generala 13, Liceul Mircea, Pedagogic, Piața Griviței, Sala sporturilor, Teatre, etc.

Detalii imobil Ultracentral casa-vila, 10 camere, de vanzare

Camere 10
Strada Miron Costin
Suprafata 360 m2
Structura S+P+1+2
Bai 3
Suprafata teren 96 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1998
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Ultracentral casa-vila, 10 camere, de vanzare

Coiciu, Imobil P+2E, constructie 2011, teren 205mp pozitionat pe colt
230.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..