Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand ap.2 cam.semidecomandat cf.1

50 m2, 4/4, an constructie: 1970

55.000 €

Ultima actualizare: 10 Februarie 2019
Rata credit de la 1,498 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament cu 2 camere in zona Abator intru-un bloc din caramida , cu izolatie exterioara conducta  de gaz in fata scarii. Apartamentul este semidecomandat cu suprafata de 50mp cu balconul , situat la etajul 4/4 Imbunatatiri : usa metalica la intrare ,gresie, faianta,tamplarie pvc, parchet laminat,AC,acoperis,partial mobilat si utilat. Se vinde la pretul de 55.000euro negociabil . Pentru maimulte detalii si/sau vizionare, va rugam sa ma contactati tel.0723127871.Cadastru,Intabulare Si Certificat Energetic Sunt Pregatite Pt Vanzare.Apartamentul este liber si se poate Ocupa Imediat de viitorul Proprietàr.

Detalii imobil Vand ap.2 cam.semidecomandat cf.1

Camere 2
Strada Romanitei
Suprafata 50 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..