Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

De vanzare

50 m2, p/4, an constructie: 1980

72.000 €

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2019
Rata credit de la 1,960 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobilul este compus din trei camere cu usi exterioare individuale ,baie si bucatarie.Sunt facute imbunatatiri de actualitate cu amenajari moderne si se vinde mobilat,utilat .Poate avea functionalitate de birouri ,magazin,cabinete , avand destinatie de spatiu comercial ce reiese din documentatia existenta. Intrarea in imobil se face separat de intrarea comuna a blocului de pe un podest ce este prevazut in autorizatia deconstructie si din cadastru . Imobilul are spatiu vitrat pe toata lungimea din deschidere ceeace permite spre a folosi spatiul ca orice activitate comerciala,birou, cabinet,salon de frizerie,coafura.Pentru informatii suplimentare contactati ma la nr de telefon 0722511894.Daniela Munteanu


Detalii imobil De vanzare

Camere 3
Strada eliberarii bl h1
Suprafata 50 m2
Etaj p/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1980
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..