Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

CAMPUS, BLOC NOU, GAZE, APART. 2 CAMERE LUX, INTERNET SI CABLU IN PRET

45 m2, 7/7

350 € / luna

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2018

Proprietar, ofer spre inchiriere apartament cu doua camere, lux, decomandat, langa Campus (in spatele Tavernei Sarbului), bloc nou - 2015 - cablu si wi-hi, rulouri exterioare, complet mobilat(mobila noua) si utilat: centrala gaz, aer conditionat, masina de spalat, combina muzicala cu 6 boxe, 3 dvd-uri, 2 televizoare, masina de cafea, blender, mixer, cuptor microunde, combina frigorifica, plita Electrolux vetroceramica combinata 2 gaz si 2 electrice, cuptor electric ventilat, hota telescopica, dressing, pilote, lenjerii, prosoape.

Apartamentul este dotat cu alarma. Se inchiriaza pe perioada anului universitar la pretul de 350 Euro/luna, plus o luna garantia.In pret este inclus abonamentul pentru internet si cablu.

Detalii imobil CAMPUS, BLOC NOU, GAZE, APART. 2 CAMERE LUX, INTERNET SI CABLU IN PRET

Plata in avans 1 luna
Garantie 380 €
Camere 2
Strada smaraldului nr 14
Suprafata 45 m2
Etaj 7/7
Bai 1
Centrala termica DA
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
A / C DA
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: CAMPUS, BLOC NOU, GAZE, APART. 2 CAMERE LUX, INTERNET SI CABLU IN PRET

Inchiriere apartament 2 camere
300 €/luna
Inchiriere apartament 3 camere
400 €/luna
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..