Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere Ciresica- two-room apartment Ciresica

40 m2, 2/4

250 € / luna

Ultima actualizare: 25 August 2018

Oferim spre inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat, cu centrala proprie situat langa piata Ciresica, la 5 minute de mers pe jos de Campusul Universitar.

Apartamentul este complet utilat: aragaz, frigider,hota, masa de bucatarie, scaune, aer conditionat, canapea extensibila, pat matrimonial, 2 mese extensibile, masuta de cafea cu scaunele,  2 dulapuri spatioase si alte corpuri de depozitare.

 

Se inchiriaza pentruperioada 15 septembrie-15 iulie.

Pret: 250 euro + 250 euro garantie

 

We offer for rent a semi-detached two-room apartment with central heating system located in close proximity to Ciresica Square, a 5-minute walk from the University Campus.

The apartment is fully equipped: stove, refrigerator, hood, kitchen table, chairs, air conditioning, extensible sofa, double bed, 2 extendible tables, coffee table with chairs, 3 cupboards and other storage spaces.

 

The apartment is for rent for the period September 15 - July 15.

Price: 250 euro +  250 euro guarantee

Detalii imobil Apartament 2 camere Ciresica- two-room apartment Ciresica

Garantie 250 €
Camere 2
Strada Hortensiei
Suprafata 40 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Apartament 2 camere Ciresica- two-room apartment Ciresica

Inchiriere apartament 2 camere
300 €/luna
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..