Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila P+M

183 m2, P+M, an constructie: 2016

160.000 €

Ultima actualizare: 10 August 2018
Rata credit de la 4,356 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Persoana fizica vand villa P+M, constructie din caramida porotherm, proiect deosebit cu living spatios de 55m2, 4 dormitoare (3 sus, 1 jos), doua bai (1 sus, 1 jos), bucatarie si camera tehnica. Constructia este semifinisata (la stadiul alb), izolata la exterior cu polisteren grafitat de 20cm, la mansarda cu polisteren grafitat de 20cm si vata bazaltica de 10cm, tamplarie PVC salamander cu 3 foi de geam si 6 camere si rupere termica cu polisteren extrudat de 10-15cm, instalatie de incalzire in pardoseala cu circuite si termostat pentru fiecare camera. Constructia a fost efectuata de firma de constructii existand carte tehnica si posibilitatea verificarii fiecarui stadiu. Actele sunt toate disponibile (autorizatii,proces verbal de finalizare, cadastru, intabulare, etc).

Suprafata totala a terenului este de 500m2 iar amprenta la sol a constructiei este de 110m2. Bransamentul de apa-canalizare este realizat, existand contract de furnizare servicii, cele de enrgie electrica si gaze sunt in curs. 

Detalii imobil Vila P+M

Camere 5
Strada Islaz
Suprafata 183 m2
Structura P+M
Bai 2
Suprafata teren 500 m2
Deschidere 15
Amprenta la sol 110m2
Mansarda DA
Material BCA
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri tamplarie termopan
Sosea pietris
Canalizare Canal

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..