Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 2 camere

27 m2, 1/4, an constructie: 1977

33.000 €

Ultima actualizare: 14 Februarie 2018
Rata credit de la 868 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamentul este situat pe alee cu pomi, este încadrat, izolat, dispus la est. Are îmbunătăţiri: instalaţie sanitară, electrică şi termică noi, uşă intrare metal, tâmplărie exterior interior termopane. Bucătăria este utilată: aragaz, hotă şi maşină de spălat bosch.
După caz se poate vinde cu dresing.

Detalii imobil Vand apartament 2 camere

Camere 2
Strada I.L.Caragiale
Suprafata 27 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1977
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..