Vanzare casa str. Tepes Voda nr.16

98 m2, p, an constructie: 1960

141.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 3,746 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propunem spre vanzare in procedura de executare silita, imobil situat in localitatea Constanta, str.Tepes Voda nr.16, compusa din teren in suprafata totala de 280mp, deschidere 14ml si constructia edificata pe acesta cu regim de inaltime Parter,de asemeni beneficiaza de un garaj in suprafata de 12mp,  suprafata desfasurata a imobilului este de 98mp.

Imobilul este construit in anul 1960, structura de rezistenta este autoportanta, zidarie din caramida , acoperis tip sarpanta, invelitoare din tigla. Finisajele interioare sunt de calitate buna, beneficiaza de tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, starea generala a imobilului este buna.

Pret: 141.000euro

Detalii imobil Vanzare casa str. Tepes Voda nr.16

Camere 4
Strada Tepes Voda
Suprafata 98 m2
Structura p
Bai 1
Suprafata teren 280 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1960
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..