Acest anunt nu mai este activ

Vanzare casa Constanta str. Tepes Voda nr.14A

254 m2, p+1, an constructie: 2000

163.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 4,330 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propunem spre vanzare in procedura de executare silita, imobil situat in Loc Constanta str. Tepes Voda nr.14A. Imobilul are nivel de inaltime P+1E format din locuinta situata la mansarda imobilului in suprafata desfasurata de 128mp si spatiu comercial situat la parterul imobilului cu suprafata desfasurata de 126mp, suprafata terenului este de 140mp, iar suprafata totala desfasurata este egala cu 254mp.Imobilul este construit in anul 2000.

Structura de rezistenta este din cadre de beton, fundatii din beton, zidarie din BCA, acoperis tip sarpanta, invelitoare din tigla. Finisajele interioare sunt de calitate buna, beneficiaza de gresie, faianta, parchet, tamplarie din PVC cu geam termopan, de asemeni dispune de toate utilitatile urbane precum energie electica, gaze, apa, canalizare.

Imobilul poate fi folosit atat ca spatiu comercial cat si ca locuinta unifamiliala.

Pret:163.500euro

Detalii imobil Vanzare casa Constanta str. Tepes Voda nr.14A

Camere 4
Strada Tepes Voda
Suprafata 254 m2
Structura p+1
Bai 2
Suprafata teren 140 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2000
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..