Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament cu doua camere - Brotacei

45 m2, 4/4, an constructie: 1968

44.000 €

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2017
Rata credit de la 1,198 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament cu doua camere, nedecomandat, et. 4/4, suprafata utila 45.10mp, fara imbunatatiri, mobilat si utilat. Zona Brotacei. In apropiere: Scoala Nr.7 Remus Opreanu (1 minut), Cambridge School (3 minute), City Mall (3 minute), parcul Tabacarie (3 minute), Piata Tomis III (10 minute), Piata Brotacei (3 minute)Pret pornire: 44.000 euro. Se accepta credite.Informatii la tel: 0723.57.55.69

Detalii imobil Vand apartament cu doua camere - Brotacei

Camere 2
Strada Heracleea
Suprafata 45 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1968
Compartimentare nedecomandat
Incalzire Centrala zona

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Vand apartament cu doua camere - Brotacei

Vanzare apartament 2 camere
50.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..