Casa km 5 Constanta

90 m2, p, an constructie: 1980

65.000 €

Ultima actualizare: 9 August 2017
Rata credit de la 1,198 Lei / luna. - Click aici!
Calculul este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteza de calcul: credit imobiliar La Casa Mea de la BRD (se acorda numai pentru domicilierea veniturilor) in lei pe max. 30 ani, dobanda variabila 2,25% + ROBOR la 3 luni, avans minim 15%. Detalii aici!

Super Oferta - Casa de vanzare in Constanta in Km 5, 4 camere, suprafata 90 mp, teren 110 mp, deschidere 10 ml, intrare stradala, constructie caramida ,acoperis tigla , gaze la intrare ,necesita renovare interior , aproape de soseaua Mangaliei , Auchan . . . se vinde la pretul de 65000 euro . Fara agentii . Cei interesati va rog lasati un mesaj . Multumesc .

Detalii imobil Casa km 5 Constanta

Camere 4
Strada Hatman
Suprafata 90 m2
Structura p
Bai 1
Suprafata teren 200 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1980
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..