Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartamente cu 2 camere in Mamaia Nord

40 m2, 1/3, an constructie: 2017

48.500 €

Ultima actualizare: 30 Mai 2017
Rata credit de la 1,335 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

APARTAMENTE DE VACANTA LA MALUL MARII - BLOC NOU 2017- MAMAIA NORD. MIA RESIDENCE este un proiect imobiliar deosebit, aflat pe partea cu marea la doar 300 ml de plaja, un proiect elegant compus din Demisol+Parter+2E +Mansarda pe structura de beton cu zidarie de BCA, proiect ce include 3 apartamente cu 2 camere pe fiecare nivel . Cladirea se afla in Mamaia Nord, este actualmente in constructie si are predarea cel tarziu in luna Mai 2018. Apartamentele cu 2 camere cu suprafate utile de 39,87 mp+ balcon, 46,97 mp+balcon si respectiv 50,77 mp+balcon, se predau la cheie, cumparatorul avand posibilitatea personalizarii locuintei dupa bunul plac în cazul achiziționării înainte de începerea finisajelor. Blocul se afla intr-o zona linistita, aproape de mare, cu acces usor, parcare proprie si spatii verzi amenajate. Apartamentele sunt ideale pentru locuinta permanenta, de vacanta sau pentru investitie. Pretul de la 48.500 Euro. Fiecare cumparator are posibilitatea cumpararii unui loc de parcare.

Finisaje si Dotari:

- tamplarie PVC cu geam termopan 
- centrala termica 
- baie complet finisata si utilata cu obiecte sanitare
- gresie, faianta si parchet 
- usi interioare din lemn
- usa exterioara antiefractie din metal
- senzor de gaze in bucatarie
- calorifere din otel 
- toate utilitatile puse pe pozitii si functionale (apa, gaze, electricitate, canalizare)

Pentru detalii si vizionari, Mircea Vinteanu - Elite Vision Imobiliare

Detalii imobil Vanzare apartamente cu 2 camere in Mamaia Nord

Camere 2
Strada D.10
Suprafata 40 m2
Etaj 1/3
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2017
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Vanzare apartamente cu 2 camere in Mamaia Nord

Vanzare apartament 2 camere
50.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..