Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

P.F. vand casa KM 5 - 3 camere spatiu comercial sau living

260 m2, casa, an constructie: 1994

70.000 €

Ultima actualizare: 8 Aprilie 2017
Rata credit de la 1,855 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vând casa construcţie nouă 100m2 casă, şi teren 160m2, în total 260m2, cu spaţiu comercial 50m2 BCA, KM5, Str. Tractorului 10C(sau schimb cu casă,+diferenta de la zona KM4 până la Delfinariu), alimentare 3,80 - 2,20. Mozaicată toată, rezistenţa este solidă, cu placă la comanadă de 20, autorizaţie de etaj, cu deschidere de 9, intrare stradală.

Detalii imobil P.F. vand casa KM 5 - 3 camere spatiu comercial sau living

Camere 3
Strada Tractorului
Suprafata 260 m2
Structura casa
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1994
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: P.F. vand casa KM 5 - 3 camere spatiu comercial sau living

Vând casă la 5 min de plajă
82.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..