Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand vila D+P+2E, 265 mp , teren 405 mp, an constructie 2003

265 m2, D+P+2E, an constructie: 2003

200.000 €

Ultima actualizare: 13 Februarie 2017
Rata credit de la 5,299 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Locuinta este construita din BCA, acoperita cu tigla, cu vedere la est, sud si vest. Curtea are bolta de vita de vie de 20 m lungime si 3.5 m latime, poarta principala pentru masina precum si garaj la strada.

Beneficiaza de vedere directa la mare din cele 2 dormitoare spre est si terasa de la etajul 2. Camera living de la parter si camera hobby de la etajul 2 au peretele din vest complet din sticla deasupra parapetului. Toate dormitoarele, precum si camera living de la parter si camera hobby de la ultimul etaj au pardoseala din parchet de fag sau laminat. 

Casa are 3 bai complete cu gresie/faianta si un total de 4 balcoane separate inchise. Toate usile si ferestrele exterioare sunt din pvc cu sticla dubla. Toate baile si bucatarille sunt utilate. Parterul si etajul intai beneficiaza de incalzire centrala cu calorifere in fiecare camera. Fiecare hol, precum si scarile interioare si terasa au pardoseala din gresie nelucioasa de inalta calitate.

Vila D+P+2E, an constructie 2003

Suprafata desfasurata locuinta 265 mp:
* Demisol = 25 mp (centrala pe combustibil solid, spatiu tehnic, bucatarie)
* Parter =76 mp (camera living cu bucatarie, dormitor cu balcon, baie)
* Etaj 1 =78 mp (2 dormitoare cu balcon, baie, hol cu balcon) 
* Etaj 2 =86 mp (camera hobby, baie, bucatarie, hol, terasa cu 2 pereti din sticla reflectorizanta de 39mp)

* Garaj =25 mp
* Magazie=17 mp

Suprafata terenului este 405 mp (350 proprietate + 55 in folosinta) Deschidere strada 14 ml

Cadastru si intabulare finalizate in ianuarie 2017.


Detalii imobil Vand vila D+P+2E, 265 mp , teren 405 mp, an constructie 2003

Camere 5
Strada Dr.Victor Banes
Suprafata 265 m2
Structura D+P+2E
Bai 3
Suprafata teren 405 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2003
Compartimentare decomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..