Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Vanzare apartament decomandat compus din 3 camere in zona CET

65 m2, 4/4, an constructie: 1978

47.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,293 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanzare apartament decomandat compus din 3 camere confort 0 cu 2 gr. sanitare, situat intr-un bloc cu 4 etaje in apropiere de Cresa nr. 13. Prezinta ca si imbunatatiri gresie, faianta, parchet laminat, tamplarie PVC cu geam termopan, usi interioare schimbate, izolatie exterioara , instalatii schimbate si usa metalica. Apartamentul prezinta modificari interioare, se vinde mobilat si utilat complet. Ca si vecinatati exista cresa, gradinita, scoala generala, liceu, piata legume fructe, complexe comerciale, institutii bancare si mijloace de transport in comun.

Detalii imobil Vanzare apartament decomandat compus din 3 camere in zona CET

Camere 3
Strada Pelicanului
Suprafata 65 m2
Etaj 4/4
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1978
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Anunturi imobiliare asemanatoare: Vanzare apartament decomandat compus din 3 camere in zona CET

Vanzare apartament 2 camere
50.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..