Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa frumoasa in Tuzla, Constanta

130 m2, casa, an constructie: 2004

63.000 €

Ultima actualizare: 26 Noiembrie 2016
Rata credit de la 1,716 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa cocheta in suprafata totala 130mp cu teren 583 mp pe strada Recoltei, loc.Tuzla, jud.Constanta, in cartier linistit de case si vile, avand vecini generosi si saritori la nevoie. Casa este amplasata pe teren inalt, ferita de inundatii, la cca.150 ml de scoala/biserica din Tuzla si respectiv 300 ml de magazinul de mobila/statia de autobuz/ sos. principala Mangalia-Constanta. An constructie 2004, renovata in 2016. Imbunatatiri recente: gard intr.in curte din fier forjat nou, balcon/ veranda, gresie si parchet noi, acoperis LINDAB nou + burlane si tevi noi pt. drenajul apei pluviale, geamuri termopan noi in toata casa, inclusiv la intrarea din mansarda, doua sobe teracota noi, izolatie exterioara 10 cm grosime poliester + brau exterior fatada din gresie noua, vopsea decorativa siliconica APLA, alei exterioare de la poarta pana la intrarea in casa si jur imprejurul acesteia construite in 2016 din beton armat, inalte de 15 cm de la sol. Exista facturi si bonuri fiscale care atesta renovarea din 2016.
Impartirea locuintei: veranda, hol, living, bucatarie, baie, trei dormitoare, sufragerie, bucatarie exterioara (magazie).
Imobilul poate fi pretabil cu brio pentru a locui in acesta doua familii.
Bucataria exterioara (magazia) este spatioasa si izolata termic, folosind drept spatiu pentru depozitarea lemnelor si/sau in vederea instalarii unei centrale termice.

Altele: Boiler electric pentru incalzirea apei in baie si bucatarie, gradina cu 20 pomi fructiferi (pruni, visini, gutui, corcodusi) cat si pentru cultivarea legumelor ; robinet/ciusmea exterioara izolata exterior, intabulare si cadastru, exista conexiune la cablu tv, fosa septica, posibilitate de racordare la canalizare, posibilitatea de inchiriere in scop turistic pe perioada sezonului estival. 
Casa este racordata la apa si electricitate si este incalzita in anotimpul friguros cu sobe pe lemne si convectoare electrice.
Baia si bucataria nu au imbunatatiri recente.
Proprietarul nu are datorii care sa afecteze vanzarea si aceasta se poate elibera imediat.
Motivul vanzarii: decesul sotului, respectiv cumpararea unei alte locuinte cu suprafata mai mica.
Pret: 63.000 euro negociabil

Detalii imobil Vand casa frumoasa in Tuzla, Constanta

Camere 5
Strada Recoltei
Suprafata 130 m2
Structura casa
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 2004
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Constanta
  • Tip imobil schimb: apartament 4 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Vand casa frumoasa in Tuzla, Constanta

Tuzla, teren intravilan 4600mp, desch. 130ml,la 150ml de balta Tuzla
37.030 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..