Spatios, luminos si calduros, 4 camere in km 4-5

83 m2, 3/4, an constructie: 1977

65.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 9 Mai 2016
Rata credit de la 1,753 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Un apartament spatios,  luminos si calduros. 3 dormitoare generoase si sufragerie ampla cu deschidere catre holul principal. 2 bai renovate recent. Izolat foarte bine termic, atat datorita peretilor cat si datorita tamplariei ferestretor de termopan. Camerele si sufrageria au podeaua in parchet de stejar. Hota la bucatarie si calorifele in toate incaperile. Instalatia de gaz pe scara  si spatiul de parcare in fata blocului, pozitionat in apropierea mijlocelor de transport, aproape de piata si centrul comercial Un apartament bine ingrijit, dotat si cu finisaje de calitate!

Detalii imobil Spatios, luminos si calduros, 4 camere in km 4-5

Camere 4
Strada Arcului
Suprafata 83 m2
Etaj 3/4
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1977
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala bloc
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..