Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar vand apartament 2 camere Casa de Cultura confort 0

53 m2, 7/10, an constructie: 1978

54.000 €

Ultima actualizare: 10 Mai 2016
Rata credit de la 1,473 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere zona Casa de Cultura, confort 0, bd. 1 Decembrie 1918, etaj 7/10, cu izolatie exterioara, cu gaze, balcon inchis, termopane si renovat recent (2015), imbunatiri, usa intrare metalica, suprafata 53 mp. Apartamentul este spatios,cu camere mari, orientarea lui este spre est,vedere spre mare. Alte facilitati: boxa la subsol. Cadastru si intabulare. Telefon de contact: 0767.086.790 , zilnic dupa orele 16.

Detalii imobil Proprietar vand apartament 2 camere Casa de Cultura confort 0

Camere 2
Strada Bdul 1 Decembrie 1918
Suprafata 53 m2
Etaj 7/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1978
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Proprietar vand apartament 2 camere Casa de Cultura confort 0

Vanzare apartament 2 camere
50.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..