Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

INCHIRIERE - SCHIMB P+1 Agigea, ideal pt birouri productie cazare

170 m2, P+1

1.000 € / luna (negociabil)

Ultima actualizare: 24 Aprilie 2016

Ofer spre inchiriere cladire P+1 situata in zona centrala a loc. Agigea (str Nicolae Titulescu), jud. Constanta, in suprafata totala construita de 170 mp (la sol), din care garaj pt depozitare/ acces tir de 45 mp. Supr. totala de teren este de 600 mp, din care curte interioara totala de 400 si platforma betonata de 200 mp.

Componenta:  la parter – 2 birouri, o incapere folosita ca arhiva, o toaleta, un spatiu pt centrala termica si un hol spatios; la etajul 1 se afla 2 camere cu bai si chicinete individuale, o terasa, pod si hol.

Interioare: gresie, faianta, parchet, usi de lemn.

Exterior: cadre beton armat, zidarie bca, izolatie polistiren expandat, tamplarie PVC, grilaje metalice.

Dotari si utilitati: apa si canalizare, incalzire proprie cu centrala termica, cablu TV, telefon si internet, camera video si alarma, bransament curent trifazic 380 V/ 28 KW, gaze la poarta.

Accesul la cladire se face din Soseaua Sanatoriului; imobilul este situat in apropierea Portului Agigea, iar distanta pana la DN Constanta – Vama este de 500 m.

Posibilitate de inchirirere pe termen lung si/ sau varianta unui schimb.

Tel contact: 0722 373 582. Pret negociabil

Detalii imobil INCHIRIERE - SCHIMB P+1 Agigea, ideal pt birouri productie cazare

Pret/m2 5,88 € / luna
Plata in avans 1 luna
Camere 5
Strada nicolae titulescu, AGIGEA
Suprafata 170 m2
Structura P+1
Bai 3
Mobilata partial
Utilata da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..