Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vând casă zona Universitate

170 m2, Parter, an constructie: 1977

170.000 €

Ultima actualizare: 20 Aprilie 2016
Rata credit de la 4,629 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vând casă în zona Universitatea Ovidius – B-dul Mamaia Constanţa

Zidăria executată integral din cărămidăCompartimentare ce asigură păstrarea intimității membrilor familieiCurte pavatăAcces în zona podului prin două locuriImobilul are executată izolația termică și în spatele casei , în zonă de delimitare dintre vecini.Suprafața – 260m²Suprafața construită -170m²Imobilului are o deschidere stradală de 11 mImobilul deține cadastru și intabulareIzolație cu polistiren de 10 cmImobilul deține spre folosință două bucătarii, cu posibilitate de amenajare pentru cea de a treiaImobilul este dotat cu trei grupuri sanitare dotate cu căzi/cabină de duș , vas wc și chiuvete.

 

Organizarea camerelor:
Primul corp de casă:

2 intrări separate2 living room2 dormitoare2 băi cu cadă/ cabină de dus, vas wc, chiuvetă1 bucătărie cu un spațiu generos și posibilitatea amenajării celei de a douaorganizarea camerelor este semidecomandată

 

Al doilea corp de casă:

intrare separatăconfort decomandat1 dormitor1 baie cu cadă, vas wc, chiuvetă1 bucătărie cu un spațiu generosîn camere parchet de lemnîn băi, holuri și bucătărie gresie și faianțăestetica și siguranța impotriva crăpăturilor a pereților interiori este asigurată prin armarea lor cu plasă de fibră de sticlă înainte de aplicarea gleturilorușile de acces sunt confecționate din tâmplărie PVCușile de interior în primul corp de casă sunt din lemn masiv iar din cel de al doilea corp din tâmplărie de aluminiugeamurile sunt din tamplarie PVC.

 

Pentru cele doua corpuri de casă, încălzirea și alimentarea cu apă caldă menajeră se face individual și distinct cu două centrale termice. Cele două corpuri de casă au asigurat pentru anotimpurile calde confortul ambiental prin dotarea imobilului cu două aparate de aer condiționat.
Imobilul are asigurată alimentarea cu apă potabilă printr-un branșament de 1/2′, contorizat și luat în evidență de compania de apă, precum și preluarea apelor uzate sau menajere ce este asigurat de racordul de canalizare având dimensiunea Dn100.
Curtea este spațioasă și asigură imaginației care împreună cu spiritul întreprinzător și harnic un spațiu de amenajare generos.
Imobilul mai este dotat cu o încăpere ce deține atribut de pivniță.
Amplasarea garajului este executată intr-un spațiu ce asigură protejarea unui autoturism mediu de intemperii , construcție și izolație fonică executată din termopan, realizat cu profil de aluminiu, accesul fiind asigurat de o ușă Hormann iar pardoseală este placată cu gresie .

Accept schimb imobiliar cu un apartament cu 3 camere în zona Dacia, etaj intermediar plus diferența de bani.

Detalii imobil Vând casă zona Universitate

Camere 5
Strada Petru Vulcan
Suprafata 170 m2
Structura Parter
Bai 3
Suprafata teren 260 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 1977
Compartimentare semidecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..