Vand teren Mamaia Nord ,vedere la mare

996 m2

220,00 € / m2 (negociabil)
219.120 €

Ultima actualizare: 29 Martie 2020

     Vand teren Mamaia Nord ,situat la 7 km de centrul Statiunii Mamaia, la 1 km de zona cluburilor din nordul statiunii,(Ego,Fratelli,Bellagio,Crush,etc).Zona este in dezvoltare urbanistica, cu mare potential turistic, foarte potrivita pentru investitii imobiliare.

      Parcela este in intravilan,are o suprafata de 996 mp ,deschidere de 26.7 ml, cadastru actualizat,  intabulare. Regim de inaltime P+ 4E, POT 35%, CUT 1,72.

      Accesul dinspre Statiunea Mamaia se face pe soseauna Constanta _Navodari, drum modernizat prin largirea la patru benzi de circulatie. De la A2 se poate ajunge pe ruta Ovidiu, Lumina, Navodari , de asemenea modernizata si largita la 4 benzi de circulatie.

Detalii imobil Vand teren Mamaia Nord ,vedere la mare

Pret/m2 220,00 €
Strada T1
Suprafata 996 m2

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..