Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere birou la parter -apartament cu iesire separata de inchiriat

68 m2, P/4

350 € / luna

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2015

Particular, inchiriez un birou la parter de bloc cu iesire separata(plus iesirea clasica prin bloc).este semi mobilat cu mobilier de birouri,are centrala pe gaze, si este compus din 3 incaperi +balcon+hol+baie.pretul lunar 350 euro/luna pe termen lung.destinatia pana acum a fost tot ca spatiu pentru birouri.tel 0723535432

Detalii imobil

Garantie 350 €
Incaperi 3
Strada B.P.Hasdau
Suprafata 68 m2
Structura P/4

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..