Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Centru Constanta

61 m2, 2/3, an constructie: 2005

9,84 € / m2 / luna (negociabil)
600 € / luna (negociabil)

Ultima actualizare: 6 Noiembrie 2015

Ofer spre inchiriere spatiu ultracentral, in cladire de birouri.Circa 61mp, 2birouri + oficiu + grup sanitar.Nemobilat, aer conditionat, centrala proprie, internet, linii telefonice.Zona Sala Sporturilor - Marco Polo. Parcare in imediata vecinatate.Chirie: negociabil (factura cu TVA).
Telefon: 0722897992

Detalii imobil

Pret/m2 9,84 € / luna
Incaperi 2
Strada Mircea cel Batran
Suprafata 61 m2
Structura 2/3
Grupuri sanitare 1
An constructie 2005

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..