Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere Energia Constanta

45 m2, 1/3, an constructie: 2013

39.900 €

Ultima actualizare: 17 Iunie 2015
Rata credit de la 1,098 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vand apartament decomandat, etajul 1/3, pe colt, scara curata, an constructie 2013, construit din BCA, structura de rezistenta pe cadre si stalpi din beton armat, apartamentul a fost terminat in 2014, izolatie exterioara 10cm, centrala termica ariston matias 24FF, costurile de intretinere sunt extrem de mici, scara curata, zona linistita, imbunatatiri de actualitate, se poate elibera relativ repede. Pret usor negociabil. Blocul se afla in spatele magazinului LIDL, mijloacele de transport din zona sunt autobuzul 44, cat si microbuzele 312 si 309. La 5 minute se afla Maritimo Shopping Centre, Real, Baumax.

Detalii imobil apartament 2 camere Energia Constanta

Camere 2
Strada Constantin Bobescu
Suprafata 45 m2
Etaj 1/3
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2013
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..