Vanzare casa 5 camere Coiciu Constanta

300 m2, D+P+E, an constructie: 2013

125.000 € (negociabil)

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 3,232 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Constructie noua aflata la stadiul urmator : Constructie pe sistem cadre - stalpi, grinzi , plansee terminate integral. Anvelopa din BCA terminate pe zona de parter , compartimentarea terminate integral pe zona de demisol , Cosoroabe si capriori in totalitate pentru acoperis. BCA pentru anvelopa etaj existent .Suprafete :  Demisol 60 mp , Parter 120 mp , Etaj 120 mp. Compartimentare initiala ; Demisol - centrala termica, spalatoria casei, birou  , casa scarii. Parter- bucatarie , camara, dresing,baie de serviciu, casa scarii, living, terase. Etaj-dormitor, dresing, baie , dormitor , dresing , baie , terase.Terenul are o suprafata de 433 mp cu o deschidere de 12,5 ml .Amprenta la sol 120 mp.  Utilitati  existente pe teren : Apa , Canalizare, Gaze , Electric 220 V . Acces direct din strada principala asfaltata in totalitate. Imobilul este situate in zona inalta a orasului, zona care nu este deloc afectata sau predispusa la inundatii in caz de ploaie torentiala.

Exista Proiect Tehnic de Executie , Autorizatia de Construire trebuie prelungita.

Detalii imobil casa 5 camere Coiciu Constanta

Pret/m2 416,67 €
Camere 5
Strada Vinatori 18
Suprafata 300 m2
Structura D+P+E
Bai 3
Suprafata teren 433 m2
Stare proprietate in constructie
An constructie 2013
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

In imediata apropiere magazine Lidel , Metro , Real, Scoala generala, Institutul de Marina , Piata agroalimentara . Acces rapid la soseaua de centura

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..