Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Birouri mobilate si utilate

300 m2, P+1, an constructie: 1980

150 € / luna (negociabil)
0,50 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2013

Oferim spre inchiriere, birouri mobilate si utilate cu tehnica IT de ultima generatie, plus servicii administrative si de secretariat complete, de la 150 E/luna. Beneficiati de numar de telefon, fax, adrese de e-mail, adresa de afaceri pentru corespondenta. Scapati de plata utilitatilor, a personalului, de grija corespondentei si a telefoanelor, avand de achitat doar chiria lunara a biroului, care pleaca de la 150 de euro.

TELEFON: 0735 157 502

Detalii imobil

Pret/m2 0,50 € / luna
Incaperi 6
Strada Tomis
Suprafata 300 m2
Structura P+1
Grupuri sanitare 1
Parcare fara
Numar sali de meeting 1
An constructie 1980

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..