Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

IDEAL sediu firma

52 m2, p+4, an constructie: 1970

64.000 € (negociabil)
1.230,77 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 22 Ianuarie 2013

OCAZIE! 2 cam,Parter,imbuntatiri recente,balcon 12 metri,beci renovat,zona exceptionala,vis-a-vis City Park Mall,IDEAL sediu firma (avocatura,notariat,cab.medical,stomatologie,cursuri after school,agentie imobiliara,turistica...)

Detalii imobil

Pret/m2 1.230,77 €
Incaperi 2
Strada bdl Alex.Lapusneanu,PARTER
Suprafata 52 m2
Structura p+4
Grupuri sanitare 1
Servicii administrare
An constructie 1970
Facilitati/dotari apa, apometre, canalizare, CATV, centrala telefonica, curent, gradina, interfon, acces internet, sistem incalzire, telefon

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

piata Tomis 3,parc Tabacariei,2 statii de sat vacanta Mamaia,toate comoditatile posibile.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..