Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu Birouri

20 m2, casa, an constructie: 2000

5,00 € / m2 / luna
100 € / luna fara TVA

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2013

Spatiu Birouri de inchiriat in Constanta, situat in zona Piata Grivitei, pe Strada Gheorge Lazar 6. De inchiriat spatii pentru birouri situate la parter, cat si la etajele superioare, la pretul de 3,5EURO/m² +TVA. Suprafetele pentru birouri sunt cuprinse intre 20m² si 120m². Birourile beneficiaza de urmatoarele dotari: tamplarie cu geam termopan, grupuri sanitare, jaluzele, interfon, unele au si aer conditionat propriu; incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice pe gaz. Comision intermediere: 50% din prima luna de chirie.

Detalii imobil

Pret/m2 5,00 € / luna
Incaperi 1
Strada Gheorghe Lazar
Suprafata 20 m2
Structura casa
An constructie 2000

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..