Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Centru Constanta

1250 m2, S+P+3, an constructie: 1927

8.750 € / luna (negociabil)
7,00 € / m2

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2013

Cladire cu regim de inaltime S+P+3, Arie utila
totala=1250 mp; la parter are spatiu comercial, la etaj spatii pentru birouri. Structura este din cadre de b.a. cu pereti din caramida plina de 50 cm la exterior si 30 cm la interior.

Detalii imobil

Pret/m2 7,00 € / luna
Incaperi 30
Strada Grivita
Suprafata 1250 m2
Structura S+P+3
Grupuri sanitare 10
Parcare fara
An constructie 1927
Structura de rezistenta cadre

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Zona in care se afla cladirea are un puternic caracter comercial. In imediata apropiere se afla centrul comercial Tomis Mall.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..