Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 4 camere Lazu Constanta

210 m2, P+M, an constructie: 2004

59,700 € (negociabil)

Rata credit de la 1,387 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: Creditul pentru Locuinta se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont OTP Bank.
vanzare casa 4 camere Lazu Constanta vanzare casa 4 camere Lazu Constanta - image 1 vanzare casa 4 camere Lazu Constanta - image 2 vanzare casa 4 camere Lazu Constanta - image 3 vanzare casa 4 camere Lazu Constanta - image 4
vanzare casa 4 camere Lazu Constanta - image 5 vanzare casa 4 camere Lazu Constanta - image 6 vanzare casa 4 camere Lazu Constanta - image 7 vanzare casa 4 camere Lazu Constanta - image 8 vanzare casa 4 camere Lazu Constanta - image 9
Vezi toate fotografiile

Locuință la cheie din BCA, centru Lazu, an constructie 2004, parter + mansarda (necompartimentată), 210,56mp, două dormitoare, un living, o baie, bucătărie, canalizare, finisaje de calitate (gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare), zonă liniștită. Casa este disponibila pentru mutare imediat, are toate actele necesare vanzarii realizate si dispune de vedere mixta. Casa este izolata la exterior cu polistiren de 10 cm, sub placa de la fundatie exista izolatie de 5 cm, infrastructura instalatiilor de internet, cablu tv si telefon fix sunt realizate si executate prin peretii casei, ascunse, obiectele sanitare sunt incluse in pret. Dotarile imobilui cuprind: apometre, canalizare, usa metalica antiefracție la intrare, gresie si faianta, parchet laminat si tavan fals.


Detalii imobil casa 4 camere Lazu Constanta

Pret/m2 284 €
Camere 4
Strada Ion Neculce 4
Suprafata 210 m2
Structura P+M
Bai 1
Suprafata teren 308 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2004
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta

Situată intr-o zona linistita de case in centrul localitatii Lazu, jud. Constanta, casa are in apropiere: magazine alimentare, supermarket, parc, piata si brutarie. Supermarketele Selgros, Dedeman, Metro si Real la doar trei-cinci minute de mers cu masina. Mijloace de transport in comun: maxi taxi. Se situează la sapte-zece minute sud de stațiunea Eforie Nord. Mai multe informatii pe www.eurohomes.weebly.com

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-324195
Anuntul: Vanzare casa 4 camere Lazu Constanta
Introdus la data de: 30 Octombrie 2012
Verificat ultima data: 1 Noiembrie 2012
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 12.960 anunturi imobiliare de la particulari
  • 22.468 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..