Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere Delfinariu Constanta

100 m2, 1/4, an constructie: 2008

85,000 € TVA inclus

Rata credit de la 1,974 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: Creditul pentru Locuinta se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont OTP Bank.
vanzare apartament 2 camere Delfinariu Constanta vanzare apartament 2 camere Delfinariu Constanta - image 1 vanzare apartament 2 camere Delfinariu Constanta - image 2 vanzare apartament 2 camere Delfinariu Constanta - image 3 vanzare apartament 2 camere Delfinariu Constanta - image 4
vanzare apartament 2 camere Delfinariu Constanta - image 5 vanzare apartament 2 camere Delfinariu Constanta - image 6 vanzare apartament 2 camere Delfinariu Constanta - image 7 vanzare apartament 2 camere Delfinariu Constanta - image 8 vanzare apartament 2 camere Delfinariu Constanta - image 9
Vezi toate fotografiile

Imobilul aflat intr-un bloc de locuinte nou este disponibil mutarii imediat avand toate actele realizate.Acesta are balconul deschis cu vedere stradala si parcare subterana proprie.Dotari: aer conditionat, apometre, usa metalica, gresie si faianta, parchet laminat, tavan fals, arcade, spoturi, cablu tv, internet si telefon fix.


Detalii imobil apartament 2 camere Delfinariu Constanta

Pret/m2 850 €
Camere 2
Strada Caiuti
Suprafata 100 m2
Etaj 1/4
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate noua
An constructie 2008
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare garaj

Pozitionare pe harta

Situat intr-o zona ultracentrala, imobilul are in apropiere scoala, gradinita, Universitatea Spiru Haret, parcul Tabacarie, Tomis City Mall, McDonalds, Piata si complexul de magazine Faleza Nord.Imobilul este situat in apropiere de statiunea Mamaia si Satul de Vacanta, la zece minute de plaja si Campusul Universitati.Mijloace de transport in comun:autobuzul 40 si maxi taxi 301.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-3193
Anuntul: Vanzare apartament 2 camere Delfinariu Constanta
Introdus la data de: 17 Martie 2010
Verificat ultima data: 29 Iunie 2011
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 11.962 anunturi imobiliare de la particulari
  • 20.776 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..