Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Balada Constanta

102 m2, P+3+M, an constructie: 2000

750 € / luna (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2011

Intr-un imobil (D+P+3E+M) din zona centrala a orasului Constanta sunt oferite spre inchiriere doua niveluri (3 si M), suprafata totala desfasurata aproximativ 102,5 mp/nivel, respectiv 92 mp/nivel.

Detalii imobil

Incaperi 2
Strada I. Gh. Duca
Suprafata 102 m2
Structura P+3+M
Grupuri sanitare 2
Numar terase 5
An constructie 2000
Structura de rezistenta beton
Facilitati/dotari apa, canalizare, climatizare, contor gaz, curent, curent trifazic, gaz, sistem de alarma, sistem incalzire

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobilul este situat la intersectia strazilor Avram Iancu, Tepes Voda cu b-dul I. Gh. Duca. Este situat in vecinatatea multor rute de transport in cmun si se se poate ajunge in si din orice punct al orasului in maxim 25 de minute

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..